We are proud to participate in the Bio Synergies bioconstruction seminars.

“El Taller d’introducció a la Bioconstrucció ha sigut creat per apropar la construcció saludable amb materials naturals, a constructors, auto constructors i tots aquells aficionats a la construcció que tinguin en ment treballar en l’àmbit de la construcció o s’hagin plantejat dur a terme alguna reforma a casa seva.
El taller situa el llistó en els coneixements bàsics per poder iniciar un aprenentatge ordenat en el món de la construcció amb materials naturals. Amb un total de 40h distribuïdes en 5 dies, el taller donarà el tret de sortida amb un seguit de formació teòrica (13h) per poder adquirir uns coneixements basics i moderats del que significa la Bioconstrucció. Tot seguit s’oferirà la formació pràctica (27h) en el que cada alumne podrà construir un mur 1m² emprant algunes de les tècniques apreses i veure de forma real i directa com es desenvolupa el procés constructiu.
Aquest taller contarà amb la presencia de Rubén Bañuelos (Bio Synergies), Manu Gayete (Bio Fusteria), Xavi Fernandez (Artgila), Guillem Ambrós (Artgila) i Antoni Fonseca (Necada), tots ells professionals en l’àmbit de la construcció des de diferents àmbits com la fusteria, el disseny arquitectònic, la sostenibilitat i la eficiència energètica, a més a mes de comptar amb l’experiència de desenvolupar nombrosos projectes en diferents continents. “

More information at:

Cartell TALLER a3 GE.jpg

See you there!